Автор: admin
Публикувано на: 14.10.2010 12:04:57

Рейтинг:

Водачите
Отдавна е доказано, че съществува пряка връзка между характера на човек и автомобила, който шофира, а благодарение на някои проучвания, можем да разберем какви са навиците на водачите на различните марки автомобили.

Сайтът Gocompare.com е провел собствена анкета сред 3 000 шофьора във Великобритания, като половината от тях са заявили, че смятат за най-агресивни собствениците на BMW-та, тъй като са имали неприятни случки с тях.

Едва ли някой би се учудил, че на второ място в класацията за най-арогантните шофьори попадат водачите на лекотоварни бели автомобили. Ако анкетата беше правена в България, то вероятно те щяха да са еднолични лидери. Третото място пък е за притежателите на Audi, а в челната десетка попадат още тези на Ford, Land Rover, водачите на тежкотоварни камиони, Opel/Vauxhall, Range Rover, Volkswagen и Mercedes.

От проучването на Gocompare.com стават ясни и други интересни факти за британските шофьори. Така например, 90% от анкетираните смятат, че мъжете са по-агресивни от жените, 65% са споделили, че срещат нахален водач на всеки час, а на 37% не им е приятно когато им присветват, за да направят място за изпреварване.

Галерия Шофьор на BMW
Водачите на BMW-та са най-големите простаци на пътя
Тагове: BMW, Любопитно
Читателски коментари

Georgi - www.bgstuff.net 2010-10-21 14:51:34 0 отговори

Georgi - www.bgstuff.net

Черните джипове са с особени привилегии. Незнам дали сте попадали на случката "Ама черен джиБ е с предимство :) Мисля, че ще се смеете от сърце http://maitapi.com/istorii/955-praviloto-cheren-dzhib-e-s-predimstvo

Анонимен 2010-10-17 11:06:22 0 отговори

Анонимен

Добре че у нас челното място отдавна е запазено за собствениците на Фолксваген/Ауди... Ако са и с буквички TDI отзад - застават направо над всички класации. Няма и как да бъде иначе - когато сипваш гориво за трактори в колата си, неизбежно се превръщаш в селянин...

Анонимен 2010-10-14 21:34:57 0 отговори

Анонимен

napalno verno i bmw karam i bql mikrobus i na si4ki nekadarni vle4ugi po patq qko maini

BMW Fan 2010-10-14 12:22:53 0 отговори

BMW Fan

Да бе сигурно!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg